TOPOGRAFIA D’UN RECORD: La Pegaso per Sant Jordi

Seguin el nostre recorregut, em arribat al punt cinquè, en el que fen unes reflexions sobre la cultura en la nostra empresa. Coincideix aquest fet amb la diada de Sant Jordi, festa senyalada en el nostre costumari.
És per això que el nostre president, el company Corral, el passat 19 de febrer d’enguany, va il·lustrar a un grup d’alumnes de la escola POMPEU FABRA, situada en el barri dels Indians. El treball consistia en fer un estudi sobre el Parc de la Pegaso, situat on abans hi havia la nostra fàbrica. Era un tasca que havien de fer els alumnes de cinquè d’educació primària de la dita escola. Las seves edats oscil·len entre els deu i onze anys, la qual cosa fa que la seva curiositat, sigui infinita. Eren un total de 25 alumnes a quin més espavilat.
El president es va esmerçar en fer que la explicació fos ben acurada a la vegada que distreta, i sembla ser que el resultat va ser espectacular no per les explicacions, sinó per l’interès que van mostrar els alumnes, i la prova del que dic està en el resultat que van mostrar en una convocatòria que es va fer el passat dia 10 d’abril en l’edifici d’Art Contemporani de Can Fabra.
El resum de tot plegar, queda resumit en un Power Point escenificat que van realitzar els alumnes, amb una puntuació d’excel·lent per tots ells.
Felicitats!, vosaltres sou el millor futur.

Un comentario

  1. Records de la gent que vam anar a viure als “calle sin nombre ” a les vivendes , llavors de CEVASA Compañia Española de Viviendas de Alquiles

    Records de la lluita dels veïns i les veïnes del barri en veure la preparació de l’enderroc i “bellogar-nos i animar a bellugar ” al barris La Saagrera i Sant Andreu i a tothom que vàrem poder per aconseguir un parc una escola i un petit edifici per allotgar la Associació de Veïns

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *