Topografia d´un record: La Hispano Suiza i Pegaso

Camions, automòvils, autobusus i components.

Aquesta exposicio, que es portaran a terme entre la tardor de 2017 y el 2018,  es una guía de gran part dels processos industrials i la gent de les fabriques “Hispano i Pegaso” a Barcelona.

Si vols veure el Triptico de l’exposició,clicar CONTINUE READING,  i obrir el següent arxiu que està sota:

Triptic

2 comentarios

  1. miguel angel diez diez

    ja ha començat la nova temporada dels Pistons . El caminar incansable de aquesta colla que al principi éram 5/6 companys i que ara ja formem un grup de 23. De Tamariu a Llafranc va ser la primera sortida . A Collcerola ha sigut la segona ….ja s’està parlant de la tercera i de la quarta . Us anirem informant

  2. Es una alegria per mi que aquest grup tiri endavant, és quasi increible que de aquella generacio encara en queden alguns per explicar-ho, jo vaig entra a la Pegaso en l’any 1959, ara en tinc 83 i monpla de goig sabe que encara esta viva l’arrel de aquells primers pasos, se que de tan en tan un grup us reuniu, pero a mi mes una mica dificil el poder asistir, visc a Sant Pol de Mar i fa molt temps que no vaig a Barcelona, pero de totes les maneres us felicito per aquesta iniciativa. Jo treballava en la secció de rectificat i afilat de les eines “RECTIFICADO DE AFEITADORES” una abraçada a tots.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *